Мийка столова є одним з основних елементів обладнання на професійній кухні. У стандартному місці, наприклад, в ресторані, зазвичай більше раковин. Якщо ви тільки починаєте свою пригоду в галузі громадського харчування, ви можете не знати, яку мийку для громадського харчування вибрати. Але не хвилюйся – ми в тебе! Ми порадимо вам, на які аспекти вам слід звернути увагу, щоб придбана мийка для громадського харчування відповідала вашим індивідуальним потребам, легко милася та була стійкою до пошкоджень та корозії.
Ознайомтеся з раковинами громадського харчування в оптовому магазині Onninen
З якого матеріалу повинна бути виготовлена кухонна мийка?
Відповідно до наказу Міністра інфраструктури від 12 квітня 2002 р. «Про технічні умови будівель та їх розміщення» навіть у невеликому закладі громадського харчування повинна бути двочакова раковина з холодною та гарячою водою. Необхідна кількість раковин і умивальників залежить від специфіки бізнесу, зокрема від використовуваних інгредієнтів, а також від розміру та споживання ємностей. Наприклад, потрібна окрема мийка для м'яса. Також необхідно встановити раковину для миття рук.
Вибираючи кухонну мийку , перш за все, зверніть увагу на матеріал, з якого вона виготовлена. Від матеріалу залежатиме стійкість раковини до механічних пошкоджень і стійкість до води, хімічних речовин і екстремальних температур. Меблі, стільниці та техніка з нержавіючої сталі ідеально підходять для професійних кухонь. Високоякісна сталева мийка гарантує максимальний рівень довговічності та гігієнічності, що дуже важливо в сфері громадського харчування.
Яку раковину для громадського харчування найкраще підтримувати в чистоті?
Недарма кухонні мийки виготовляють з нержавіючої сталі. Це найбільш гігієнічний матеріал, який легко миється. Існують різні типи нержавіючої сталі, тому, будь ласка, уважно прочитайте технічні характеристики продукту. Для закладу громадського харчування варто вибрати модель з додатковим покриттям, що захищає від окислення (тип 304) і з гігієнічним сертифікатом, виданим ННІ ОГП. Такий документ підтверджує, що виріб відповідає суворим гігієнічним вимогам і може бути безпечно встановлено в місцях, зазначених у вмісті.
Мийки для громадського харчування в оптовому магазині Onninen
В гуртовому магазині сантехніки та електрики Onninen ви знайдете мийки з високоякісної сертифікованої нержавіючої сталі. У нас є обладнання таких брендів, як Deante, Franke та Pyramis. У поєднанні з міцною конструкцією наші сталеві мийки гарантують тривале та безпечне використання. Їх використовують як у невеликих барах і фуд-траках, так і на великих кухнях ресторанів і готелів. У нашому асортименті мийки з одно- та подвійною чашею, компактні та пропонують додатковий простір для посуду чи миючих засобів.
Все ще думаєте, яку мийку для громадського харчування вибрати? Або, можливо, вас цікавить комплексне обладнання кухні : від стільниці, мийки до шаф і полиць? Зв'яжіться з нами! Ми запропонуємо відповідні рішення, враховуючи, серед іншого: кількість працівників на кухні, інтенсивність руху, різноманітність використовуваних інгредієнтів або розмір приміщення.
Ознайомтеся з раковинами громадського харчування в оптовому магазині Onninen