На що звернути увагу при виборі кухонної мийки?

Додано: неділя, 12.05.2024


Мийка столова є одним з основних елементів обладнання на професійній кухні. У стандартному місці, наприклад, в ресторані, зазвичай більше раковин. Якщо ви тільки починаєте свою пригоду в галузі громадського харчування, ви можете не знати, яку мийку для громадського харчування вибрати. Але не хвилюйся – ми в тебе! Ми порадимо вам, на які аспекти вам слід звернути увагу, щоб придбана мийка для громадського харчування відповідала вашим індивідуальним потребам, легко милася та була стійкою до пошкоджень та корозії.

Zlew gastronomiczny ze stali nierdzewnej na zmywaku w restauracji

Ознайомтеся з раковинами громадського харчування в оптовому магазині Onninen

З якого матеріалу повинна бути виготовлена кухонна мийка?

Відповідно до наказу Міністра інфраструктури від 12 квітня 2002 р. «Про технічні умови будівель та їх розміщення» навіть у невеликому закладі громадського харчування повинна бути двочакова раковина з холодною та гарячою водою. Необхідна кількість раковин і умивальників залежить від специфіки бізнесу, зокрема від використовуваних інгредієнтів, а також від розміру та споживання ємностей. Наприклад, потрібна окрема мийка для м'яса. Також необхідно встановити раковину для миття рук.

Мийка кухонна Pyramis E 78 2B, 2 чаші, врізна, злив 92 мм, з переливом в чашу, гладка поверхня 100138801 Вибираючи кухонну мийку , перш за все, зверніть увагу на матеріал, з якого вона виготовлена. Від матеріалу залежатиме стійкість раковини до механічних пошкоджень і стійкість до води, хімічних речовин і екстремальних температур. Меблі, стільниці та техніка з нержавіючої сталі ідеально підходять для професійних кухонь. Високоякісна сталева мийка гарантує максимальний рівень довговічності та гігієнічності, що дуже важливо в сфері громадського харчування.

Яку раковину для громадського харчування найкраще підтримувати в чистоті?

Мийка вбудована Franke Colibri нержавіюча сталь silk CIN 620 101.0294.266 Недарма кухонні мийки виготовляють з нержавіючої сталі. Це найбільш гігієнічний матеріал, який легко миється. Існують різні типи нержавіючої сталі, тому, будь ласка, уважно прочитайте технічні характеристики продукту. Для закладу громадського харчування варто вибрати модель з додатковим покриттям, що захищає від окислення (тип 304) і з гігієнічним сертифікатом, виданим ННІ ОГП. Такий документ підтверджує, що виріб відповідає суворим гігієнічним вимогам і може бути безпечно встановлено в місцях, зазначених у вмісті.

Мийки для громадського харчування в оптовому магазині Onninen

Мийка кухонна Pyramis E 78 2B, 2 чаші, врізна, злив 92 мм, з переливом в чашу, льняна поверхня 100138901 В гуртовому магазині сантехніки та електрики Onninen ви знайдете мийки з високоякісної сертифікованої нержавіючої сталі. У нас є обладнання таких брендів, як Deante, Franke та Pyramis. У поєднанні з міцною конструкцією наші сталеві мийки гарантують тривале та безпечне використання. Їх використовують як у невеликих барах і фуд-траках, так і на великих кухнях ресторанів і готелів. У нашому асортименті мийки з одно- та подвійною чашею, компактні та пропонують додатковий простір для посуду чи миючих засобів.

Все ще думаєте, яку мийку для громадського харчування вибрати? Або, можливо, вас цікавить комплексне обладнання кухні : від стільниці, мийки до шаф і полиць? Зв'яжіться з нами! Ми запропонуємо відповідні рішення, враховуючи, серед іншого: кількість працівників на кухні, інтенсивність руху, різноманітність використовуваних інгредієнтів або розмір приміщення.

Ознайомтеся з раковинами громадського харчування в оптовому магазині Onninen